Over

Wie ben ik

 

Ik ben Annemarie. Een grafisch vormgever die jou graag helpt met alle online en offline communicatiemiddelen. Na mijn mbo-opleiding Grafisch Vormgever (2016) ben ik gestart met hbo Communicatie en Multimedia Design (CMD) en ondertussen als freelancer aan de slag gegaan.

Nu een paar jaar verder met een huizenmarkt die op de kop staat, energierekeningen omhoog gaan en alle andere veranderingen in de afgelopen jaren heb ik besloten om mijn avontuur achteraan te gaan. Zelf een camper bouwen!

Deze website is vooral ter inspiratie en om te laten zien hoe ik mijn camper heb gebouwd. Ik hoop een ander daarmee inspireren om dit ook te gaan doen.

Wil je meer weten of samenwerken? Stuur een mail naar info@creatingadventure.nl

about the name

Ik zoek het avontuur graag op en hoop mijn droomavontuur achteraan te gaan. Werken als grafisch vormgever vanuit een zelfgebouwde camper. Ik hoop dit jaar mooie plekjes in Europa te ontdekken en ondertussen mooie ontwerpen voor jou te maken. Dit lukt alleen door je eigen avontuur te creëren!

Samenwerken

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met online en offline communicatiemiddelen? Of wil je op een andere manier samenwerken? Stuur mij een bericht.